23.05.2024 | 14:47

До Дніпровської філії Дніпропетровського ОЦЗ звернулась Юлія Літвін – внутрішньо переміщена особа з Донецької області, яка була вимушена була терміново покинути рідне містечко та переїхати на більш безпечну територію.

У рідному місті залишилась й улюблена робота. Там жінка працювала юрисконсультом. На новому місці вона прагнула якнайшвидше реалізуватись та розпочати нове життя. Тож, адаптувавшись у незнайомому місті та налагодивши побут, Юлія вирішила шукати роботу та звернулась за допомогою до фахівців служби зайнятості.

Під час візиту дівчина дізналась про можливість безоплатного навчання на базі Дніпропетровського центру професійно-технічної освіти ДСЗ. Згодом Юлія пройшла комп’ютерні курси та значно розширила спектр можливих вакансій для працевлаштування.

У цей час кар’єрний радник опрацьовував різноманітні пропозиції роботи та, у результаті, направив Юлію на стажування до Головного управління ДПС у Дніпропетровській області на посаду головного державного інспектора.

Стажування жінка пройшла успішно, зарекомендувала себе кваліфікованим та відповідальним працівником. Тож роботодавець радо прийняв на роботу Юлію.