08.03.2023 | 14:01

У січні-лютому 2023 року про наявність вільних робочих місць службу зайнятості поінформували понад 2 100 роботодавців Дніпропетровщини. Кількість вакансій, заявлених роботодавцями, становила більше ніж 6 100.

Станом на 1 березня 2023 року у базі даних служби зайнятості налічувалося понад 2 400 вакансій. Крім того, містилася інформація про майже 200 пропозицій роботи, отриманих з інших джерел.

Найбільший попит роботодавців спостерігається на професіоналів. За конкретними професіями дуже затребуваними виявились лікарі, інженери різних галузей, бухгалтери, вчителі, майстри тощо.

Так само затребуваними були кваліфіковані робітники з інструментом та спеціалісти з обслуговування, експлуатації та контролювання за роботою технологічного устаткування, складання устаткування та машин. А це слюсарі, водії, електромонтери, електрогазозварники, токарі тощо.

Великим попитом у роботодавців користуються й працівники сфери послуг – продавці, кухарі, охоронники, швачки тощо.

Серед найпростіших професій найбільш затребувані підсобні робітники, прибиральники, вантажники, двірники та сторожа.

 

Роботодавці можуть самостійно подати вакансію через особистий кабінет роботодавця https://www.dcz.gov.ua/cabinet

Реєстрація кабінету тут https://www.dcz.gov.ua/storinka/reyestraciya-kabinetu

Одразу після модерації, вакансія з'явиться на усіх ресурсах Державної служби зайнятості, зокрема на Єдиному порталі вакансій (https://www.dcz.gov.ua/storinka/technical-work) і розпочнеться підбір кандидатів!

Всі, хто шукає роботу, можуть здійснити підписку на вакансії за галуззю або регіоном через чат-бот https://t.me/DCZWorkNowBbot